Lukket Dans Lav Sateng Wommen Fest Brude Jia 140311 Blonder Tå Hæl Prom Elfenben Pumper Bryllup Sko Fx4wCn Lukket Dans Lav Sateng Wommen Fest Brude Jia 140311 Blonder Tå Hæl Prom Elfenben Pumper Bryllup Sko Fx4wCn Lukket Dans Lav Sateng Wommen Fest Brude Jia 140311 Blonder Tå Hæl Prom Elfenben Pumper Bryllup Sko Fx4wCn Lukket Dans Lav Sateng Wommen Fest Brude Jia 140311 Blonder Tå Hæl Prom Elfenben Pumper Bryllup Sko Fx4wCn Lukket Dans Lav Sateng Wommen Fest Brude Jia 140311 Blonder Tå Hæl Prom Elfenben Pumper Bryllup Sko Fx4wCn Lukket Dans Lav Sateng Wommen Fest Brude Jia 140311 Blonder Tå Hæl Prom Elfenben Pumper Bryllup Sko Fx4wCn

Politikk

Lukket Dans Lav Sateng Wommen Fest Brude Jia 140311 Blonder Tå Hæl Prom Elfenben Pumper Bryllup Sko Fx4wCn

Jia Sateng Hæl Wommen Sko Tå Fest Elfenben Brude Lav Dans Prom Lukket 140311 Bryllup Pumper Blonder

55 prosent av tyskerne ønsker å forlate landet, mange av dem for alltid. En så høy andel har man aldri registrert i nyere tid. Målingen ses som et slag i ansiktet på kansleren Angela Merkel.

Det er ikke minst den ustabile politiske situasjonen som bekymrer folk, noe vi raporterte om i går etter et jordskjelv av et delstatsvalg i Bayern. Merkels alliansepartner i Regjeringen og søsterpartiet til Merkels CDU, det kristenkonservative CSU med Horst Seehofer som leder, gjorde et katastrofevalg. Og det selv om det foreløpige valgresultatet på 37,2 prosent ville fått jubelen til å stå i taket hos de fleste partier i Europa. For dette er det verste valgresultatet for CSU siden 1950, og som siden 1962, med ett unntak, har hatt absolutt flertall i delstaten. Tilbakegangen fra forrige valg er på over 10 prosentpoeng.

De som vil flytte ønsker seg mindre stress, høyere livskvalitet eller bedre klima. Den politiske situasjonen oppleves av mange tyskere som kaotisk. En stabil politisk ledelse anføres som et sentralt motiv for at så mange tyskere ønsker å forlate landet for noen år i utlandet, eller å migrere for godt, Glitter Ankel Bryllup Latin Strap Damene Kveld 7cm Hæl Miyoopark Pumper Danseskoene Salsa Sølv 61wZgxaq.

Dans Blonder Bryllup Fest Sateng 140311 Sko Tå Jia Brude Elfenben Prom Wommen Lav Hæl Lukket Pumper Bedre klima, bedre inntekt og en stabil politisk ledelse, er hva folk anfører som viktigste årsaker til å ønske å migrere. 29 prosent sier at for så kort tid tilbake som to år, var det å migrere en ikke-tanke.

Mer enn en tredjedel av respondentene som vurderer migrasjon, kunne tenke seg å flytte fra Tyskland for godt.  13 prosent sier de kunne tenke seg å bo utennfor Tyskland i to til fem år. Ni prosent ønsker å bo utenfor hjemlandet i maksimalt ett år. Det er særlig de eldre – 55 år pluss – som vil bosette seg åpermanent utenfor hjemlandet.

Bredde 68415 Trekull H Ortopediske Grå 68 Grå børste 22 Ara Av 37 Størrelse Domingo Sko Jenny Dame 42 cvwax8Zpyq

Migrasjon pusjer mange ut

Det er sannsynlig at en god del av dem som vil migrere, ønsker å flytte til land med restriktiv innvandringspolitikk.

Som et tysk pensjonistpar som har flyttet til Ungarn med intensjon om aldri å vende tilbake til hjemlandet sitt, sa det i 2016, åretb etter Merkels velkomst-kaos:

– Vi har ikke noe imot at familier innvandrer til Tyskland, men gatene ble fylt opp av unge menn (i 2015, min anmerking), og det skremte oss.

En annen utflytter til samme ungarske område, sa samme år at han i sin tyske hjemby knapt hører flytende tysk lenger, en «indikasjon på at selv små byer allerede er fremmedgjorte».

En tredje sa dette: – Vi vet ikke hvem det er som har kommet til Tyskland. Jeg ønsker ikke å gjøre folk urett, med de  (asylsøkere) er fremmede og jeg er engstelig for fremtiden. Som når moskeer blir bygget.

Annen måling peker i samme retning

Representerer disse bekymrede menneskene jeg har sitert her noen sære unntak? Nei, overhodet ikke, ifølge en tysk måling utført i 2016. 68 prosent av tyskerne sier at de i løpet av de to til tre siste årene opplever at sikkerheten
Kvinners Pleaser Klar Boot Kiss1016c Klar C M OWBrdnW7 i landet har blitt dårligere. Hele 68 prosent sier at de frykter for sine liv og eiendeler på togstasjoner og undergrunnen. 63 prosent føler seg utrygge på store offentlige arrangementer.

Angela Merkel har tunge tak foran seg for å prøve å overbevise egen befolkning om at Tyskland har en trygg og fremgansrik fremtid å tilby dem.

140311 Jia Sateng Dans Lav Sko Elfenben Fest Wommen Brude Prom Pumper Blonder Tå Bryllup Hæl Lukket
Brodert Bryllup Hånd Sko Mj0188 Menns Inmonarch Rødbrun Fløyel 4Y1tq